Název

Popis

Velmi krásný sportovně relaxační pobyt ve Vlásenici v penzionu ,,U Rudolfů".Měli jsme krásné počasí.Podívali jsme se po Vlásenici,zašli se podívat na kameny do zahrady ,kde nás čekalo velké překvapení v ledničce bylo občerstvení v podobě nanuků,které jsme si zakoupili.Po návratu nás čekalo další velké překvapení v podobě velmi dobré večeře .Druhý den, po velmi dobré snídani, jsme šli procházkou do Lhoty a v kuželně si zahráli turnaj v kužekách.Dostali jsme velmi dobrý guláš.Velké poděkování panu Otovi Dohnalovi.Po návratu do Vlásenice byla oslava, Honzík měl svátek.Potom si děti zahráli kopanou.Po dobré večeři jsme si zazpívali a zatančili.Ráno jseme dobře posnídali a vyrazili jsme do lesa ,kde jsme se dobře bavili při hře DiscGolfPark.Velké poděkování panu Mgr.Martinu Langovi a jeho pomocníkům.

Období

Statistiky

• 49 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Blackview A7

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Komentáře Přidat